Refurby.nl
Een Nieuw Hoofdstuk: IT-POINT.nl – Kwaliteit en Service, Altijd Nieuw

Tien jaar geleden begonnen we onze reis bij Refurby met de verkoop van refurbished pc’s en laptops. Een decennium vol groei, uitdagingen en het luisteren naar de behoeften van onze klanten. Vandaag markeren we een nieuw hoofdstuk in onze reis met de lancering van IT-POINT.nl.

Waarom IT-POINT.nl?

In de afgelopen jaren hebben we niet alleen ervaren hoe belangrijk het is om hoogwaardige refurbished producten aan te bieden, maar ook dat er een groeiende vraag is naar gloednieuwe laptops, pc’s en monitoren in onze regio. Onze klanten zoeken niet alleen kwaliteit, maar ook een betrouwbare service die aansluit bij hun moderne behoeften. We hebben geluisterd naar jullie feedback en erkennen dat de naam Refurby wellicht niet de juiste lading dekte voor ons groeiende assortiment.

Daarom introduceren we met trots onze nieuwe webshop: IT-POINT.nl. Een plek waar je terecht kunt voor de nieuwste hardware van Duitse kwaliteit.

Waarom Duitse Kwaliteit?

Duitsland staat wereldwijd bekend om zijn degelijke vakmanschap en strenge kwaliteitsnormen. Bij IT-POINT.nl hebben we besloten om alleen samen te werken met gerenommeerde Duitse merken om ervoor te zorgen dat onze klanten producten van topkwaliteit ontvangen die voldoen aan de hoogste industriestandaarden. We begrijpen dat jullie vertrouwen in onze producten essentieel is, en daarom gaan we alleen voor het beste.

Ons Assortiment

Of je nu op zoek bent naar een krachtige laptop voor werk, een geavanceerde pc voor gaming, of een kristalheldere monitor voor productiviteit, IT-POINT.nl heeft het allemaal. Ons assortiment wordt zorgvuldig samengesteld om te voldoen aan de diverse behoeften van onze klanten. Bovendien bieden we een breed scala aan accessoires en randapparatuur om ervoor te zorgen dat je alles hebt wat je nodig hebt voor een optimale computerervaring.

Refurby blijft!

Hoewel we met trots onze nieuwe webshop, IT-POINT.nl, introduceren, willen we benadrukken dat Refurby niet verdwijnt. Onze toewijding aan het leveren van hoogwaardige reparaties, het aanbieden van kwalitatief hoogstaande refurbished apparaten en het faciliteren van de verkoop van uw gebruikte apparaten blijft onveranderd. Refurby blijft uw betrouwbare partner voor al uw reparatie- en refurbished apparaatbehoeften.